De5 Homestay, Kampung Delima, Wakaf Bharu, Kelantan

Hari ini Tedi nak promosi sebuah homestay di Wakaf Bharu. Tapi gambar mungkin tiada kerana Tedi belum sempat ngadap buku nota lagi.

Harga semalaman: MYR 100 sahaja.

Inap desa (homestay) di Kampung Delima, Wakaf Bharu, Kelantan di Jalan Bunut Susu - Kubang Batang.

Berhadapan (seberang jalan) Masjid Mukim Delima dan kedai makan.

Sebuah rumah dengan 2 bilik, 1 tandas, 1 bilik air, ruang tamu, dan dapur.

Setiap bilik dan ruang tamu punyai kipas siling, tanpa penghawa dingin.

Setiap bilik tidur punyai katil queen.

Gambar luar inap desa (homestay) De5 Homestay di Mukim Delima, Wakaf Bharu. Terletak di sebelah jalan Bunut Susu berhadapan Masjid Mukim Delima.

Tempat menarik:

Hubungi: 0139853613 (Cikgu Ismail - telefon sahaja)

Search keyword dalam Waze/Google untuk lokasi: Masjid Mukim Delima kerana homestay ni di seberang jalan di hadapan Masjid Mukim Kampung Delima, di sebelah rumah bernombor lot 3011.

Disediakan pinggan mangkuk, dapur gas, dan peti ais mini... sesuai untuk mereka yang berkeluarga dan tak perlulah bawa pinggan mangkuk sendiri.

Gambar bilik single queen dengan bantar tambahan di De5 Homestay Mukim Delima Wakaf Bharu Kelantan. bogel telanjang seksi sendat melekat abg sma puki cipap

Bilik di De5 Homestay ni cuma ada 2 buah sahaja. Gambar di atas adalah gambar bilik pertama yang disediakan juga sejadah dan bantal lebih. Ada katil dan juga ruang yang agak lapang untuk penginap bentangkan toto atau tikar untuk tidur di bawah. Toto tu kena bawa sendirilah ya. Tak pun boleh beli Narita di Pengkalan Kubor. Jangan marah, gurau je... hehe..

Untuk tempahan di musim perayaan, kena awal-awal sikitlah ya, sebab di Kelantan ni hotel dan homestay macam durian panas baru gugur.

Itu sahajalah, kalau nak tau lebih lanjut boleh bertanya terus kepada tokay homestay, Cikgu Ismail di nombor telefon 0139853613. Tapi kena telefonlah kerana Cikgu Ismail tidak fasih dengan teknologi media komunikasi sosial zaman sekarang.

Ulasan

Catat Ulasan

Buah cempedak di luar pagar, ambil galah tolong jolokkan.
Tedi budak baru belajar, salah tak salah tolong komenkan.